BRZO I PROFESIONALNO ČIŠĆENJE
SVIH VRSTA TEPIHA I KUĆNOG TEKSTILA

DUBINSKO PRANJE TEPIHA

Praonica.eu jedina na našem tržištu koristi profesionalnu liniju za pranje tepiha koja uključuje strojni tresač, šamponirku, centrifugu za ispiranje i cijeđenje te komoru za sušenje. Brigu o svojim tepisima povjerite našem profesionalnom i stručnom timu i iskoristite jamstvo naše kvalitete.

DOSTAVA DNEVNO
TEPIHA GODIŠNJE
M2 TEPIHA GODIŠNJE
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

KAKO RADIMO?

1

PRIJAM I PROCJENA

Dogovorite preuzimanje tepiha na lokaciji i u vrijeme koje Vam najbolje odgovora ili sami dostavite tepih u pogon. Nakon zaprimanja tepiha osoblje Praonice radi procjenu stupnja zaprljanja i određuje način tretiranja tkanine.

2

STROJNO KLOFANJE

Prvi korak dubinskog čišćenja tepiha je strojno odstranjivanje (klofanje) svih krupnih nečistoća, prašine i dlaka iz suhog tepiha kako bi se poboljšala kvaliteta pranja.

3

PRANJE

Tepih se namače u vodi radi bolje razgradnje nečistoća i pripreme za pranje, mrlje se tretiraju odgovarajućim sredstvima, a mekanim se četkama i kružnim pokretima nanosi sredstvo za pranje koje prodire do potke tepiha.

4

ISPIRANJE I CENTRIFUGIRANJE

Ispiranje tepiha strogo je kontroliran proces koji prati čistoću vode koja izlazi iz stroja. Kada je voda čista zaustavlja se dotok i počinje postupak centrifugiranja. Centrifuga ne suši tepih nego ga cijedi do vrlo niskog postotka vlažnosti, čak do 5% vlažnosti.

5

SUŠENJE

U komori za sušenje tepisi se suše na optimalnoj temperaturi uz strojno odvlaživanje zraka. Tepih se osuši u roku od nekoliko sati, pri čemu je zaštićen od negativnih vanjskih i atmosferskih utjecaja poput sunca, vjetra, kiše i prašine.

6

ZAVRŠNA OBRADA I DOSTAVA

Suhi tepih još jedanput se usisava čime se otklanjaju eventualni ostaci prašine i nečistoća. Oprani i osušeni tepisi umataju se u folije radi očuvanja njihove čistoće i svježine. Vaš je tepih opran i spreman za dostavu odnosno preuzimanje.

PRANJE KUĆNOG TEKSTILA

Potrebno Vam je pranje i ostalog kućnog tekstila?

Obratite nam se bez oklijevanja. Posebnu brigu vodimo o pranju popluna, deka, pokrivača, zavjesa i stolnjaka koje peremo na odgovarajući način, ovisno o materijalu i teksturi robe.

O nama

Kvalitetu svoje usluge postižemo korištenjem profesionalnih strojeva i vodeći se postulatima kojih se u svom radu držimo.

Naši postulati

  • Kvalitetna usluga jamac je zadovoljstva naših korisnika
  • Zadovoljan korisnik najbolji je oblik promocije
  • Usluga dostupna u svakom trenutku prema potrebama naših korisnika
  • Mogućnost osobne dostave tepiha u pogon
  • Mogućnost preuzimanja i dostave tepiha u vrijeme koje korisniku najbolje odgovara
  • Educirani djelatnici koji sa svakim tepihom postupaju pažljivo i u skladu s njegovim sastavom i načinom izrade
  • Korištenje ekološko prihvatljivih sredstava za pranje, bez štetnih učinaka na okolinu

Tvrdimo ...

Iako na tržištu postoji veliki broj subjekata koji nude uslugu pranja tepiha, mi u Praonica.eu vrlo odgovorno tvrdimo da je vrlo malo onih koji su specijalizirani za profesionalno pranje tepiha. Uglavnom to su uslužne radnje poput autopraonica i drugih sličnih obrta kojima je pranje tepiha sekundarna usluga.

Pri takvom nestručnom pranju korištenjem visokotlačnih perača i cijeđenjem i sušenjem tepiha na otvorenom dolazi do trajnih oštećenja tkanine. Takve usluge su u konačnici skuplje i daleko od zadovoljavajućih.

Cijene i pogodnosti

BESPLATNA dostava na području Grada Zagreba.
Minimalan iznos narudžbe 25 € (188,36 kn).

Sve su cijene iskazane po komadu, osim ako u cjeniku nije drugačije naznačeno. U cijene je uračunat PDV.

Tečaj konverzije iznosi 7,53450 kuna za 1 euro.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Kontaktirajte nas

Praonica.eu specijalizirana je za dubinsko pranje tepiha.
Nalazimo se u zapadnom dijelu Zagreba, Samoborska cesta 215.

Kontakt informacije

Praonica.eu
Samoborska cesta 215., 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4851 136
Mobilni: +385 98 299 818
Radno vrijeme:
ponedjeljak – petak 9 do 18h
subotom 8 do 14h